ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ
ΜΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΑΥΡΙΟ!

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΛΑΜΠΡΟΥ, 19 ΕΤΩΝ
ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ BEACH CLEANINGΈχω περάσει όλη μου τη ζωή δίπλα στη θάλασσα και είχα αντικρύσει πολλές φορές το άσχημο πρόσωπο της αδιαφορίας μας. Αυτός ήταν και ο λόγος που ασχολήθηκα τόσο θερμά με το ζήτημα. Ήμουν 14 ετών, όταν συνάντησα μερικούς δύτες στο Λουτράκι, οι οποίοι μάζευαν τα σκουπίδια από τον βυθό. Ενθουσιάστηκα, μέσα σε δύο μήνες απέκτησα δίπλωμα δύτη και ξεκίνησα. Η ομάδα του Beach Cleaning μετράει ήδη 2 χρόνια και έχουμε καθαρίσει σε βάθος πολλές θάλασσες και ακτές και συνεχίζουμε δυναμικά!


Όταν ξεκινήσαμε, δε μπορούσαμε με τίποτα να φανταστούμε τι θα βρίσκαμε στο βυθό. Αλουμινένια κουτάκια αναψυκτικών, μερικά μάλιστα έχουν σταματήσει να κυκλοφορούν στην Ελλάδα από τις αρχές του 2000, αλλοιωμένες σακούλες, λάστιχα, ανεμιστήρες, μηχανές του γκαζόν ακόμη και ολόκληρα μηχανάκια. Επιστήμονες έχουν παραδεχτεί πως δεν πρέπει να υπάρχει ψάρι στον κόσμο που να μην έχει μέσα σου έστω ένα κομμάτι πλαστικού. Οι Beach Cleaners δεν έχουν σταματήσει στιγμή τη δράση τους, μένουμε και επιμένουμε στους βυθούς και με αυτή ακριβώς την υπόσχεση συναντηθήκαμε με το DIXAN. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και υποσχόμαστε να καθαρίσουμε σε βάθος για να προστατεύσουμε το θαλάσσιο περιβάλλον.


Μαζί μπορούμε καλύτερα και με σύμμαχο το DΙΧΑΝ ο Οδυσσέας θα καταφέρει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να κληροδοτήσει στην επόμενη γενιά ένα πολύτιμο θησαυρό!