Όλοι μαζί για έναν κόσμο πιο καθαρό

Το 1962 εμφανίζεται το πρώτο απορρυπαντικό πλυντηρίου Dixan στην Ελλάδα διευκολύνοντας την καθημερινότητα της καταναλώτριας. Από τότε μέχρι και σήμερα εξελίσσεται συνεχώς και καινοτομεί ανταποκρινόμενο στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών. Η αποτελεσματικότητα, η σύνθεση και η φροντίδα των υφασμάτων είναι το επίκεντρο της έρευνας και ανάπτυξης του Dixan. Για να το πετύχουμε αυτό διεξάγουμε διαρκώς μια πληθώρα ελέγχων.

Η συνεχής καινοτομία είναι ο κύριος τομέας που εστιάζει το Dixan. Ο στόχος του Dixan είναι τα νέα προϊόντα να προσδίδουν αξία, να είναι ελεγμένα και προσεχτικά σχεδιασμένα και να έχει θετική συνεισφορά στο περιβάλλον.  Στοχεύοντας σε αυτό δημιουργούμε τη νέα σύνθεση που αποτελείται από >92% βιοδιασπώμενα συστατικά, 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία και το μεγαλύτερο μέρος των πλαστικών μπουκαλιών από 25% ανακυκλωμένο πλαστικό. Παράλληλα, μέσα από το περιβαλλοντικό πρόγραμμα του Dixan «Καθάρισε σε βάθος, Καθάρισε στην Πηγή» πραγματοποιούνται παράκτιοι & υποθαλάσσιοι καθαρισμοί σε όλη την Ελλάδα.

Τα προϊόντα Dixan δεν σταματούν εδώ… χάρη στην βελτιωμένη σύνθεσή τους, εξασφαλίζουν αστραφτερή καθαριότητα ακόμη και στις χαμηλές θερμοκρασίες – φροντίζοντας το περιβάλλον και μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας.